onsdag 7 augusti 2019

Den bästa mamman - Aimee Molloy

Den bästa mamman är en spännande psykologisk thriller och jag kan omöjligt gissa eller räkna ut hur det hela ska sluta. Historien bjuder på intressanta personporträtt och en trovärdig berättelse som tar olika vändningar. För mig är det precis så som en spännande thriller ska vara, oförutsägbar. 

Dock finns det ett STORT problem med boken... jag kan inte lägga den i från mig, så ja, den blir sträckläst. Jag måste bara läsa en sida till och en till, för att få reda på mer. 

Sammanfattningsvis: Spänning som är oförutsägbar, mycket lättläst och kanske lite annorlunda. LÄS DEN!


Handling
De kallar sig majmammorna – en grupp kvinnor i Brooklyn som fått barn samma månad och träffas i parken några gånger i veckan. När de bestämmer sig för att ta en kväll utan barn och ses på en bar i närheten är det för att få en paus från den enformiga vardagen. Francie, Nell och Colette övertalar ensamstående Winnie att följa med och lämna sin son, Midas, med en barnvakt för första gången. Men just den här kvällen, en het kväll i juli, går allt fel.

Under kvällen försvinner Midas spårlöst från sin spjälsäng. När dagarna går utan att polisen hittar Midas och Winnes privatliv vänds ut och in, bestämmer sig Francie, Nell och Colette för att ta saken i egna händer ... Och det visar sig snart att sanningen inte är som de trott.


Författare: Aimee Molloy
Titlel: Den bästa mamman
Utgiven av: Harper Collins
ISBN:9789150943450
Betyg: 4🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Adlibris 
Bokus
Lyssna: Storytel - uppläsare Gunilla Leining

Läs fler bokbloggar.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar