fredag 5 juli 2019

Tiger Lily - Tidig vårblomning - Iren Rinmad

Tack fina Irene för att du skickat boken till mig. Namaste 🙏
TigerLily -tidig vårblomning är en berättelse som författaren själv placerar i spirituell skönlitteratur facket. Jag håller fullständigt med om det och jag gillar verkligen hennes språk och intressanta reflektioner som finns i berättelsen. Person- och miljöbeskrivningarna är lysande och ger berättelsen ytterligare en dimension. 

Andemeningen enligt mig med berättelsen är vikten av att lära känna sig själv, att våga känna inåt och lyssna på " Vem är jag?"

Att våga säga stopp, att tänka utanför ramarna och göra det som känns rätt här och nu! Att stanna upp och bara sitta och känna in, och kanske ställa frågan: Hur kan jag påverka vad som händer i mitt liv och på vad som verkligen är viktigt för mig. 

Tack vare de korta kapitlen så hinner jag tänka och reflektera över vad jag läst, och det behöver jag, då den är även full med tänkvärda budskap som jag behöver reflektera över. 

Jag vill dela med mig av några citat från boken:
"Nu gör jag än en gång något helt utanför mitt normala karaktärsmönster: jag stänger av mobilen. ...Nu är det inte mobilen som vibrera - det är livet inuti kroppen," S.64
" Den dumme talar för att han måste säga något, den vise talar när han har något att säga"S.87
 " JAG ÄR"
 Sammanfattning: En underbar berättelse om en "Själslig resa mot medvetenhet" . En berättelse som manar till eftertanke och reflektion.
LÄS DEN!
Tigerlilja, Lilium lancifolium, växer naturligt i Östra Kina, Korea och Japan 

Handling
Möt TigerLily och låt dig inspireras av en energifylld tid i New York. Staden som sätter den unga kvinnans kropp i kontakt med hennes gamla själ. Staden som aldrig sover börjar väcka henne från dröm till vakenhet, från arrogans till medveten närvaro. Detta blir början på slutet av allt hon trott var sant. En yttre dynamisk historia som ofta pekar dig inåt. Bjuder dig in bakom kulissen, bortom historien till essensen inuti där den tagit form.
En bok fylld av visdom, insikter och humor. En bok som är skriven för att upplevas inte bara med sinnet, utan även med själen/hjärtat.
Författare: Iren Rinmad
Titlel: Tiger Lily - Tidig vårblomning 
Utgiven avVisto förlag
ISBN:9789188769022
Betyg: 4 🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris

Läs även andra bloggar om bokenInga kommentarer:

Skicka en kommentar