måndag 4 december 2023

Tyst vrede - Ida Axelsson & Åsa Bonelli

Det tragiska mordet på sextonåriga Emma skakar om värmländska Svedby i grunden. För invånarna är dådet en smärtsam påminnelse om ett annat tragiskt dödsfall som skedde sex år tidigare. Samtidigt rör sig onda krafter i det fördolda och om deras planer lyckas kommer livet i den lilla sömniga orten aldrig mer att bli sig likt.

Billie Karlsson är en framgångsrik grävande journalist och kvinnan bakom den prisvinnande krimpodden Sanning. Känd för att aldrig ge sig, reser hon runt i Sverige fast besluten att avslöja verkligheten bakom de braskande rubrikerna.

Tyst vrede är första delen i en ny spänningsserie med hela Sverige som spelplats. Följ med den orädda poddjournalisten Billie Karlsson i hennes jakt på sanningen.Ett nytt spännande grepp att låta poddjournalist vara den som driver utredningen framåt. Det här är en spänningsroman med högt tempo och som håller dig i sitt grepp från början till slut. Obehaglig och realistiskt, det gillar jag.
Karaktärerna är spännande personer som gestaltas på ett trovärdigt sätt och jag ser fram emot att få hänga mer med Billie.

Titel:Tyst vrede
Författare: Ida Axelsson & Åsa Bonelli
Förlag: Bokfabriken
Ljudbok: Gunilla Leining

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar