fredag 1 december 2023

Bortförda - E.P. UgglaGastkramande psykologisk spänning i högt tempo. En het dag i juli ska Ida plocka upp sin systers barn på Björkens sommaröppna förskola, Niko ska hämta sin dotter, och Sima är försenad eftersom hennes sambo glömt bort att det är hans tur. Allt verkar vara som vanligt utom hettan. Men idag kommer varken de eller övriga anhöriga att hämta några barn. Småbarnsgruppen är spårlöst försvunnen och polisen står handfallen. De förtvivlade föräldrarna söker svar – hos varandra och sig själva. Har någon tagit barnen och i så fall varför? Det visar sig snart att flera av dem bär på mörka hemligheter som alla kan ligga bakom barnens försvinnande. Jakten på de bortförda barnen blir allt mer desperat – ska man hitta dem innan det är för sent?

Men vilken bok!!! Jag måste använda det slitna uttrycket, bladvändare.
JA, klyschigt men i detta fall helt sant. Börjar du läsa den här psykologiska, nervkittlande och välskrivna boken, så måste du ha tid. Du kommer inte vilja lägga undan den innan sista sidan är läst.

Allt är så bra, gestaltning, karaktärer och drivet, men inte bara det ... Du sugs in i de mörka hemligheterna och upplösningen ... wow!

LÄS en av årets absolut bästa psykologiska thriller. Hatten av! Jag väntar otåligt på nästa

Författare: E.P. Uggla
Titel: Bortförda
FörlagForum
Ljudbok: 
Anja Lundqvist

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar