fredag 21 juli 2023

Nattdopp - Katarina Petersmo


Isabell har egentligen allt - sambon Sebastian, en fast tjänst som kommunikatör och ett husköp på gång. Men är det verkligen så hon vill leva?
När möjligheten till ett jobb som copywriter på stans häftigaste reklambyrå dyker upp tar hon chansen trots Sebastians protester. Med ens öppnas en helt ny värld där gränserna mellan arbete, privatliv och kreativitet suddas ut. Här finns passionen Isabell saknat och hon njuter av sin nya tillvaro. Samtidigt glider hon och Sebastian alltmer isär.
Vardagen blir en lek och de nya kollegorna hennes vänner. Men vem är egentligen byråns ägare Klas, som hellre skriver erotiska deckare än är på jobbet?
En varm sommarnatt tar hon ett dopp med två kollegor. Då förstår Isabell vem hon längtat efter. Men under reklambyråns blanka yta döljer sig ett mörker - och hon riskerar att förlora allt hon kämpat för.

Det är inte ofta jag inte läser klart en bok, men tyvärr så var inte den här alls något i min smak. Den är absolut inte dålig men jag fick inte alls någon feeling och då det finns så sjukt många böcker jag vill läsa, så har jag valt att inte läsa klart.
Kanske mina förväntningar var för stora eller så var jag inte på rätt humör. Dock rekommenderar jag dig som vill ha en lättläst sommarroman att absolut ge den en chans.


Titel: Nattdopp
Författare: Katarina Petersmo
Förlag: Harperlove
Ljudbok: Ella Schartner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar