lördag 2 februari 2019

Nyckeln till hälsa - med visdom från den Kinesiska medicinen
Författarna Tina och Anneli förklarar på ett enkelt och förståeligt sätt en tradition som är flera tusen år gammal och som faktiskt fortfarande används idag. De gör det med en djup visdom och kunskap. 

Vill du förstå din kropp och må bättre?
Det tycker jag att de lyckas med när det gäller mig. De förklarar något som annars känns väldigt svårt att ta in, och de gör det på ett sätt som är lätt att förstå och att ta till sig. Den här boken har förändra mitt sätt att se på livet och jag har fått till mig massa jasså och jaha upplevelser. Kanske något för mig och min fibromyalgi.

Författarna själva presenterar den här boken som:
Lättförståeligt och den har att inspirerande sätt kommer att hjälpa dig att kunna
följa med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.
Boken förmedlar väl beprövad kunskap, klokhet och vikten av det som är naturligt för oss, tillsammans med en skattkista av verktyg för att må bra i kropp och själ.
Genom bokens innehåll och dess tester får du hjälp med att förstå dig själv och redskap så att du kan ta första steget för att skapa en bättre balans i ditt liv.

I kapitlet testa dig själv kan du svara på ett antal frågor om dig själv för att kunna förstå och veta vad vi behöver och vilka svagheter vi har. på det sättet kan vi minska på olika problem med vårt mående. När du gjort testen kan du läsa om din personlighetstyp, vad som balanserar och vad som försvagar dig. Dessutom finns verktyg för förändring.
Det är en fantastisk bok både för ögat och för själen, bara att titta på det vackra omslaget gör att man bums vill läsa och förstå. I boken bjuds du även av fina små illustrationer med tänkvärda citat som bara gör mig så lycklig. Boken ger en god förståelse för hur kropp o själ, tankar o känslor hör ihop och hur viktigt det är att ta hand om hela dig.
Tänkvärt
Sidan196 

Författare: Tina Göransson & Annelie Nygvist
Titlel: Nyckeln till hälsa - med visdom från den Kinesiska medicinen
Utgiven av: Hermansdals Gård AB, Danagårds Litho
Betyg: 5 🌟🌟🌟🌟🌟
Finns att köpa 
Hermansdal
Bokus
Adlibris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar