måndag 25 februari 2019

Baka glutenfritt med Ulrika - Ulrika Davidsson


I den här underbara boken får du lära dig hur du kan baka nyttiga och glutenfria alternativ som smakar ljuvligt. 
Du kan baka massor av goda bakverk fastän du undviker gluten som många idag är känsliga för.
Här bjuds du på över 60 recept med goda bakverk som passar nybörjare på glutenfri bakning, råd och tips på hur du lyckas med att jäsa degen så att den bli lika fluffig och fin som du är van vid trots att inget vete används.
I recepten används många olika hälsosamma alternativ som havremjöl, bovetemjöl, rismjöl, kokosmjöl, mandelmjöl, jyttemjöl och teffmjöl samt fiberhusk istället för vete. 


Innehåll från boken

Riktigt goda matbröd, baguetter, limpor, tortillas, knäckebröd och pizzor hittar du här och dessutom många fina recept till kakkalas med glutenfria tårtor, muffins, småkakor, cheesecake, kladdkakor och andra mjuka kakor 
Varför inte testa receptet på morotskaka eller Pepparkaksmuffins  – båda fantastiskt goda och dessutom bakade utan socker!


Bild från boken sid.46 

I boken förklarar Ulrika 6 olika saker man bör tänka på när man bakar glutenfritt. Vill du lära dig mer och bli superduktig på att baka glutenfritt så rekommenderar jag verkligen den här boken! Helt klart 5/ 5 🌟



Författare: Ulrika Davidsson
Titlel: Baka glutenfritt med Ulrika
Utgiven avBonnierfakta
ISBN9789174245240
Betyg: 5🌟🌟🌟🌟🌟
Finns hos

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar