söndag 11 juli 2021

Evigt din - Märta Holmerin

Mina tankar
Vill du läsa deckare som är stillsamma och inte så brutala, ja, nästan en feelgood deckare, då 
ska du läsa,

Aldrig vid din sida, Bortom dig , Alltid i din skugga och Evigt din.
En bok som handlar om kärlek, hämnd men även lögner. En skugga som ingen ser är en lättlästa inte allt för drivna böcker lätt att hänga med i sommar.

Boken
Alla ljuger, lita inte på någon ...
Ända sedan Julia försvann har Alex släppt allt. Sagt upp sig från jobbet, slutat ta hand om sig själv och lägenheten ser ut som en soptipp. Han försörjer sig genom att köra olagliga street race på nätterna, medan han letar efter Julia.

Så får han ett märkligt uppdrag: han ska infiltrera världens farligaste kriminella organisation Ace of Spades och döda sin biologiska far - psykopaten Ace. Som betalning ska han få tillbaka Julia.
Det går dock inte som Alex tänkt sig och han begår ett oerhört misstag. Följderna blir fruktansvärda och han dras in i en konspiration där Julias liv står på spel.

Margareta Drake befinner sig i Italien för att söka efter Julia. En främling erbjuder sig att hjälpa henne i utbyte mot att Margareta tar sig an ett tjugofem år gammalt mordfall. Spåren leder oväntat närmare sanningen om Alex förflutna och vad som egentligen har hänt Julia.

En tjugofemårig mordhistoria börjar nystas upp, samtidigt som Margareta och Alex upptäcker sanningen - en omskakande hemlighet ingen av dem hade kunnat förställa sig.

Om lögner, hämnd och ödesdiger kärlek.

    
Läs tidigare inlägg om
Aldrig vid din sida
  Bortom dig & Alltid i din skugga

Författare: Märta Holmerin
Titlel: Bortom dig
Utgiven av: Alberget förlag
Betyg: 3 🌟🌟🌟
Ljudbok: Karin Mannerström


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar