tisdag 13 juli 2021

Tredje gången gillt - Mia Söderberg
Mina tankar
En historia som jag tycker mycket om. Det är underhållning, det är kärlek och det är hemligheter i en salig blandning. 
Lite trög i starten men sedan tog den sig och var snabbt utläst. En bok att drömma sig bort med och bara vara. Alltså en riktig semesterbok.
Boken
Det thailändska havet glittrar förföriskt i solen. Maja och hennes sambo Gabriel har anmält sig till en snorkelutflykt. Men när det är dags att åka hem syns Gabriel inte till. Han är försvunnen bland vågorna. Till slut är Maja tvungen att återvända till Sverige, förtvivlad och skuldtyngd. Visserligen hade hon ifrågasatt deras kärlek, men det var inte så här det skulle sluta och hon klandrar sig själv för olyckan. Tillbaka i Sverige fokuserar hon på sitt arbete som designer och med hjälp av sin bästa vän orkar hon så småningom börja leva igen. En kväll träffar hon Simon. Han verkar vara allt hon någonsin drömt om, inte alls lika oansvarig som Gabriel, och hon vågar tro på kärleken igen. Men så sker den ena konstiga saken efter den andra i Majas liv. Vad var det egentligen som hände i Thailand då Gabriel försvann? Till slut är hon tvungen att ifrågasätta allt.

Tredje gången gillt är en underhållande och spännande roman om hemligheter, att hitta sin plats i tillvaron och rätt person att dela den med.

Författare: Mia Söderberg
Titel: Tredje gången gillt
Utgiven av: Bokförlaget polaris
Betyg: 4🌟🌟🌟 
🌟
Ljudbok: Maria Lyckow

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar