onsdag 17 maj 2023

Från och med nu - Martina Haag

Malin och Tanja träffas på en nyårsfest och ingår en pakt. Inom ett år ska de uppfylla alla drömmar de någonsin haft. Ingenting är för pinsamt, läskigt eller svårt. De ger sig ut på en resa som kommer att förändra dem för alltid.

Från och med nu är en berättelse om att befinna sig mitt i livet och inse att det inte kommer att vara för alltid. När ska man bli den person man är ämnad att vara? När ska man testa alla äventyr man har längtat efter, men inte vågat göra? Flyga över Grand Canyon, se slutet av kinesiska muren eller kyssa en främling högst upp i Eiffeltornet? Och någon gång i sitt liv måste man väl ändå sätta eld på den där julbocken i Gävle.


Det är också en berättelse om att riktig vänskap finns att hitta på de mest otippade ställen. Att det är oerhört svårt att vara människa ibland, men att det finns ett nytt liv att leva där ute bara man är modig nog att våga leva det.


Vilken underbar bok om att hitta sig själv och att det aldrig är försent att förändra sig och sitt sätt att tänka och leva. En bok med om djup vänskap, om kärlek och om att våga lita på sig själv och stå upp för sin egna vilja. 
Att hitta sitt självförtroende och att testa nya saker som egentligen är helt otippade att göra. 

Boken andas humor, glädje men även sorg allt blandat med härliga karaktärer ett lättsamt språk och snabba repliker.
Jag har skrattat men även fått mig en och annan tankeställare. 
LÄS OCH NJUT! 

Titel: Från och med nu
Författare: Martina Haag
Förlag: Piratförlaget
Ljudbok: Martina Haag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar