lördag 20 maj 2023

Allt du inte säger - Krillan Ahlsén

Iris Lund ser fram emot en lugn höst på Österlen, där hon nu bor permanent efter att ha bestämt sig för att behålla sin pappas hus. Hon skriver för en lokaltidning, och när en story kring ett komplicerat vårdnadsärende landar i hennes knä, ser hon chansen att visa framfötterna. När en av intervjupersonerna plötsligt hittas avliden dras hon in i en härva av lögner och känslomässig utpressning.

Samtidigt kommer hennes dotter Rosa ner för att bo hos henne efter att ha hamnat i fel sällskap, och Iris kämpar med deras relation. Snart förvandlas drömmen om en skön tillvaro med kärleken Mårten, till en jakt efter sanningen både om andra och henne själv.

Allt du inte säger är en psykologisk spänningsroman om ödesdigra beslut och om hur långt man kan gå för att rädda någon man älskar. Fristående fortsättning till Faller jag faller du som gavs ut 2022.

Faller jag, faller du är en psykologisk spänningsroman där du som läsare kastas rakt in i den spännande handlingen för att sedan stanna där under hela boken.
En bok som kryper in under skinnet och som mer än än gång tar oväntade vändningar och tvister finns det gott om. En alldeles lagom blodig spänningsroman som passar mig utmärkt.
Krillans sätt att skriva ger mer smak. Läs även Faller du faller jag.
 
Författare: Krillan Alsén 
Titel: Allt du inte säger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar