torsdag 20 april 2023

Lögnaren i skafferiet - Kristina Appelqvist

När Nina Storm hör att kulturminister Timmy Carlsson är död blir hon chockad. Timmy var hennes bästa vän i gymnasiet, men vänskapen ebbade ut efter ett skruvat påhitt som spårade ur sommaren 1987. Timmy och Nina lovade att aldrig avslöja för någon vad de gjort.

Snart blir hon varse att Timmy sparat ett avslöjande foto i alla år. I sitt våghalsiga försök att komma över bilden snubblar hon över delikata hemligheter om sin chef Diana Wikman.

I samma veva arrangeras en skrivarkurs i den prästgård Nina fått ärva i Mjöbäck. Deckarförfattaren Greger Sparre tar till minst sagt okonventionella metoder för att få gruppen att komma loss med sitt skrivande. Men vilka hemligheter döljer sig under ytan?
Ett inbrott i Ninas lägenhet får henne att inse att Timmys död satt igång en kedja av gåtfulla händelser och obehagliga överraskningar. Vem i Ninas närhet planerar att avslöja vad som hände 1987? Och varför?För att få besta behållning så rekommenderar jag dig att läsa del ett först som heter,
Klänning för korta kvinnor.
Det här är Kristinas nya serie som handlar om kommunikationschefen Nina Storm och hennes inte helt sympatiska chef, generaldirektören Diana Wikman.

Lögnaren i skafferiet är en underhållande spänningsroman om lögner och livslögner, vänskap, drömmar och maktkamp.


Titel: Lögnaren i skafferiet
Författare: Kristina Appelqvist
Ljudbok: Gunilla Leining
Utgiven av: Piratforlaget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar