måndag 9 januari 2023

Den magiska gnistan - Vägen till ett kreativt liv - Kajsa Ingemarsson


Ju mer medveten du blir om din skapande kraft, desto mer kan din utveckling styras mot positiva upplevelser, livsglädje, känslor av meningsfullhet, delaktighet och rent av magi.

Din kreativitet är en medfödd urkraft som bokstavligen kan förändra världen. Den finns djupt inom dig som en längtan efter att uttrycka ditt autentiska jag, att skapa mening och att vara en betydelsefull del av andra människors liv.

I den här boken får du, med många belysande exempel från verkligheten, veta hur du kan få kontakt med din kreativitet, vad som hindrar dig från att skapa det du önskar och hur du kan lösa upp det som blockerar.


"Boken är tankeväckande och inspirerande och ger läsaren perspektiv att utgå från." BTJ

Den här boken landade helt rätt hos mig nu när jag inte mår helt 100 bra. Jag läser och nickar, jag läser och hummar, javisst så är det och det häftiga är att jag lär mig massa saker som jag egentligen redan kan.
En bok som ger mig vägledning, kraft att se saker, hopp och som väcker min medvetenhet om att man kan förändra det som skaver till något positivt. 

Det är här är en bok som öppnar dig för en ny syn på livet och dig själv. Den har så mycket visdom och klokhet och den har gett mig en kick till förändring.

Den magiska gnistan är den första, fristående delen av Kajsa Ingemarssons banbrytande och hyllade verk om människans dolda potential; Trilogin om hjärtats väg.
Tack Kajsa för att jag fått möjligheten att läsa den här och jag rekommenderar just dig att läsa och begrunda. Det är en riktig måbra bok.

 "DET FINNS OÄNDLIGA FÖRDELAR MED ATT FÖLJA DIN INRE VÄGLEDNING. DITT LIV KOMMER ATT BLI SÅ MYCKET RIKARE ... sid 59

"VARJE GÅNG DU VÄLJER ATT FÖLJA DIN INRE VÄGLEDNING, OAVSETT HUR LITET OCH OBETYDLIGT STEGET KAN TYCKAS, STÄRKER DU DIN FÖRMÅGA ATT LYSSNA INÅT."   sid 61


Titel: Den magiska gnistan - Vägen till ett kreativt liv
Författare: Kajsa Ingemarsson
Förlag: Lb förlag
Ljudbok: Författaruppläsning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar