onsdag 25 januari 2023

Kärlek för ringrostiga - Lisa WesterlundMilla, Mona och Fabian har ägnat många år åt att undvika starka känslor, allt för att skydda sina tilltufsade hjärtan. Nu vågar de för första gången satsa på sina drömmar, och kan knappt tro att det är sant att de faktiskt kan bli besannade, trots praktiska hinder och utmaningar. Är det då dumdristigt att också våga släppa in kärleken? Finns det en risk att förlora allt om man gapar efter för mycket?Detta är andra delen av serien Vildrosen, där du får följa Milla, Mona och Fabian – tre väldigt olika personligheter - genom drömmar och utmaningar i deras sökande efter en plats i tillvaron, äkta kärlek och kanske framför allt den trygghet som vänner och familj kan erbjuda.

Mina tankar

Jag rekommenderar dig att läsa del 1 först Vildrosen, tio goda gärningar för det ger dig en bättre förståelse till handlingen då den bygger på samma karaktärer.

De här helt underbara böckerna finns endast som ljudbok och E-bok. Det är två feelgood romaner som tar oss med på en utvecklingsresa hos tre personer som är varandras totala motsatser. Med de har en gemensam sak, de är ganska vilsna i livet.

Lisa låter dessa personer ta plats i egna kapitel på ett mycket smart sätt och alla tre har en egen berättarröst, en egen uppläsare.

I del 2 fortsätter vi att följa de här tre personerna och det är intressant att se deras utveckling på det personliga planet. Som en god feelgood ska ha så finns det en del förväxlingar, familjehemligheter och en gnutta romans. Allt i en perfekt mix.

Rekommenderas varmt!
De tre uppläsarna , Alexander Salzberger, Ulla Skoog, Cecilia von der Esch gör det med bravur. Titel: Kärlek för ringrostiga 
Författare: Lisa Westerlund
Förlag: Bazarförlag 
Ljudbok: Alexander Salzberger, Ulla Skoog, Cecilia von der Esch 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar