måndag 6 januari 2020

Sånger av is och ånga - Vanessa Salt


En bok som är oerhört fulladdad med erotik och erotiska äventyr. Den är skriven på ett lättsamt sätt och med humor om passion och med glimten i ögat.
Jag kan inte påstå att jag blev imponerad, men vill du ha banala historier med massor av sex så är den här helt rätt för dig. Jag skumläste och kommer inte att läsa fler inom den här genren då det inte ger mig någonting.

Om boken
Vanessa och Henrik träffas på en resa som är skräddarsydd av den mystiska Anastasia. Hon driver en resebyrå, men inte vilken som helst.
Linda och Are finner varandra efter en fest som spårar. Ordentligt.Jack finner sig själv under en flygresa som tar honom till en helt annan destination än tänkt, medan en kvinna förirrar sig in i ett uråldrigt tempel som bär på fler hemligheter än hon någonsin kunnat ana.
Viktoria och John dras till varandra på ett omöjligt ställe. Ska de våga göra det förbjudna?

Vanessa Salt är en pseudonym för ett författarpar någonstans i Mellansverige. Vanessa finner inspiration till berättelserna på sina många resor jorden över, där heta exotiska platser ger näring till hennes erotiska fantasier. 

Författare: Vanessa Salt
Titlel: Sånger av is och ånga
Utgiven av: Nicole Publishing
ISBN9789198446654
Betyg: 2 🌟🌟
Finns hos
Bokus
Adlibris

Storytel - E-bok
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Läs även andra bloggar om boken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar