torsdag 9 januari 2020

Nio främlingar - Liane Moriarty

Jag läste en recension om den här boken  i Aftonbladet som jag tycker sammanfattar hela boken, 
"feelgood med tydliga inslag av feelbad och denna bok är inget undantag ... underhållande för den som vill reflektera över livet."
En berättelse som innehåller allt från romans till dödsångest och däremellan en hel det humor, värme och ångest. 

Dock tyckte jag att det tog lite tid att komma in i handlingen, den hade en ganska lång startsträcka. Men det var det värt för i efterhand har jag förstått varför, historien behövde den finurliga uppbyggnaden för att sedan bli en riktig bladvändare som var svår att släppa.


Läs den om du vill ha en välskriven och lättläst bok med både humor och djup.

Handling

Den före detta bästsäljande romanceförfattaren Frances Welty anländer till Tranquillum House med värmevallningar, ett brustet hjärta och ett mycket smärtsamt paper cut. Tillsammans med åtta andra gäster ser hon fram emot tio dagar av lyxbehandlingar, meditation, nya vänskapsband och möjligen lite träning. Men kvinnan bakom de omtalade retreaten, den karismatiska Masha Dmitrichenko, har andra planer. I takt med att Mashas metoder blir allt mer okonventionella inser de nio främlingarna på Tranquillum House att de omöjligt kan klara utmaningen de ställts inför utan varandras hjälp.
En roman om vad människor är beredda att göra för att läka, försonas och nå sina drömmar, berättad med Moriartys karakteristiska värme och humor.


Författare: Liane Moriarty 
Titlel: Nio främlingar
ISBN:9789100179311
Betyg: 4🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar