söndag 21 april 2019

Vit syren - kriminalroman av Cecilia Sahlström

En otroligt välskriven och spännande berättelse som skildrar polisarbetet på ett mycket verklighetstroget sätt. Kanske beror det  på att Cecilia arbetat som polis och har anammat sina erfarenheter på ett lysande sätt.

Tack Bokfabriken

Boken består av korta rappa kapitel och den är lättläst. Ett stort plus är att handlingen förs framåt på ett snabbt och skickligt sätt vilket gör att det aldrig hinner bli tråkigt. Jag sitter som på nålar emellanåt och tror givetvis att jag har full koll på hur det ska sluta...men se vad jag bedrar mig. Boken är så finurlig och har flertalet oväntade vändningar och för mig är det en av de viktigaste ingredienserna i en bra bok, så ja, det här är en mycket bra bok. LÄS DEN!

Extra plus plus är det fina bokomslaget som jag gillar mycket!
Den här boken ingår i min påskutmaning hos eggetbok att läsa flest sidor =) 

Handling
Försommaridyllen spricker när en ung tjej hittas brutalt misshandlad i Lunds stadspark. Gärningspersonens tillvägagångssätt verkar ha symbolisk betydelse och i offrets hand vilar en kvist av en sällsynt vit syren.

Kommissarie Sara Vallén vid våldsroteln i Lund blir tilldelad fallet, men hennes utsikter att vara en del av lösningen försvinner snabbt när hennes son blir huvudmisstänkt. Trots att hon är berövad sina befogenheter känner hon sig tvungen att lösa fallet. Hon måste rädda Johannes. Hennes son skulle aldrig göra någonting sådant. Aldrig. 

Författare: Cecilaia Sahlström
Titlel: Vit syren
Utgiven av Bokfabriken
ISBN9789176294703
Betyg: 4🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris

Läs även andra bloggar om boken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar