fredag 16 augusti 2024

Ambassadören på Portland place & Änkan vid Moulin Rouge - Denize Karabuda

                     


Del 1 - Ambassadören på Portland place

Som nyutnämnd svensk ambassadör i London har William Fogelström nått en höjdpunkt i karriären. Men just när han ska börja njuta frukterna av många års hårt arbete överraskar hans fru Louise honom med att vilja satsa på sitt eget toppjobb i Stockholm.

Constance Miller är framgångsrik författare som har levt ett intensivt liv tillsammans med maken Howard. Men nuförtiden genomsyras deras lilla townhouse i Notting Hill mest av bitterhet eftersom hennes man har svårt att acceptera den sjukdom som fjättrar honom vid hemmet.

När den karismatiska och filterlösa Constance utses till årets Nobelpristagare i litteratur måste den känslohämmade tjänstemannen William åka dit och gratulera henne personligen. Det blir startskottet för en oväntad och förblindande kärlekshistoria.

Del 2 - Änkan vid Moulin Rouge

Då jag inte vill spoila så kommer jag inte lägga upp handlingen på del 2 eftersom den är en fortsättning av del 1.


Vill du skratta? Då är det här verkligen två helt underbara böcker för dig. 
Du får en helt galen brittisk nobelpristagare Constance Miller, som man bara älskar. Det tillsammans med den konstant ätande svenska ambassadören William Fogelström, gör att det inte kan bli annat än skruvat?
Lägg därtill dit härliga miljöer, fint mejslade karaktärer och en del kärlek och passion, så får du de här två böckerna.
Jag har lyssnat på första boken och båda är författarupplästa och det på ett strålande sätt!


Titel: 
Ambassadören på Portland place & Änkan vid Moulin Rouge 
Författare: Denize Karabuda
Förlag:  Bazar
Ljudbok: Denize Karabuda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar