Sidor

tisdag 5 mars 2019

En äkta feelgood bok - Se upp med vad du önskar - Eva Swedenmark


I Del 2, ” Se upp med vad du önskar” i Eva Swedenmarks fantastiskt underhållande böcker om de fyras gäng, tar handlingen vid efter första boken Om ni inte börjar leva gör jag slut.(Se tidigare blogginlägg) Vi får fortsätt följa livet för de fyra härliga 60+ kvinnorna, Pamela, Ingalill, Anita och Garbo, när de förverkligar sina drömmar.

När jag läser om de här härliga kvinnorna blir jag så glad, de visar att man aldrig ska ge upp sina drömmar. De finns där för varandra, de gråter och de skrattar tillsammans, de ger varandra goda råd, men de vågar även säga ifrån när de tycker att saker inte känns helt rätt.

Även den här boken bjuder på spänning, goda skratt och härliga miljöer och den är mycket lättsam och lättläst. Givetvis kan du läsa den helt fristående med behållning, men jag rekommenderar dig att läsa dem i rätt ordning. 
Den här gången valde jag att lyssna på den via Storytel, och den var bra uppläst av Katarina Lundgren-Hugg.
Om du inte läst Eva Swedemarks böcker än så tycker jag att det är hög tid att du gör det.


Handling
I den första boken bestämde kvinnorna sig för att förverkliga sina drömmar. I bok nr 2 får vi veta, hur det gick sedan när drömmarna hade förverkligats. Kommer de att fortsätta med att utmana livet och varandra? Var drömmarna de hade det de verkligen ville ha?
Två
äldre kvinnorna Mirre och Maggan kliver nu in i berättelsen och kommer de att tillföra trevliga överraskningar eller? Hur som helst blir de en del av De fyras gäng och de gör det på ett mycket oväntat sätt. 

ISBN:9789187595509
Betyg: 3 🌟🌟🌟+
Finns hos
Bokus 
Adlibris

Lyssna 
Storytel
Läs även andra bloggar om boken


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar