Sidor

torsdag 9 maj 2024

Himlen är en plats på jorden - Christoffer HolstEn varm och rolig feelgoodroman om vänskap, oväntade äventyr och att det aldrig är för sent att börja om.
Mimmi är nyskild och har precis hittat livsgnistan igen. Denna sommar ska hon ut på en roadtrip ända ner till södra Europa. Lena har inte mycket till livsgnista alls. Det har inte heller hennes dotter Lovisa, som flyttat hem igen efter ett stort svek.
Lena och Mimmi träffades för över trettio år sedan, när de jobbade på socialkontoret i Östersund. Sedan dess har ett helt liv passerat, men de håller fortfarande ihop. I sista sekund bestämmer Lena sig för att följa med Mimmi söderut. Resan kantas av både kärlek och sorg – och när de når Grekland, och hittar början på en bortglömd kärlekshistoria, börjar ett helt nytt äventyr.


En feelgoodare får man när man väljer en bok av Christoffer. Det blir garanterat en del vin, mat och massor av annat som tillhör livets goda. Följ med på en roadtrip genom Europa till drömmens Grekland
Men... en liten varning är på sin plats. Var du inte sugen på att skaffa en husbil före den här boken, så är du garanterat det när du stänger ner sista sidan. och ge sig ut på vägarna. 

Kanske inte den bästa jag läst av Christoffer, men helt godkänd.


Titel: Himlen är en plats på jorden
Författare: Christoffer Holst
Ljudbok: Anja Lundqvist
Förlag: Lovereads

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar