Sidor

tisdag 3 maj 2022

Huset nedanför klipporna - Sharon Gasling

Kocken Anna har fått sitt hjärta krossat av sin pojkvän sedan tjugo år tillbaka. För att komma på fötter igen köper hon en liten stenstuga i en by vid den skotska kusten, en kuststräcka som när som helst hotar att störta ner i havet och dra husen med sig. Innan Anna flyttade in ägdes stugan av Bren, en självständig och ogift fiskarkvinna som bott i stugan sedan 1930-talet.

Anna rotar sig snabbt i byn och det dröjer inte länge innan hon tycker att det är kul att laga mat igen, något som den berömda tv-kocken Geoff, tillika hennes ex, lyckades ta ur henne med nedvärderande kommentarer och hårda ord. Snart drar Anna igång en liten lunchservering för sex gäster på sin uteplats och redan efter den första lunchen är succén given. Ryktet sprider sig och hon hyllas med femstjärniga recensioner på nätet och i tidningarna, något som får Geoff att komma på oväntat besök.

En dag slår en storm till och alla i byn måste evakueras innan jordskreden sveper med sig deras hus ut i havet. Ska Anna stanna i byn efter stormen och öppna det gamla värdshuset igen? Eller ska hon tacka ja till Geoffs erbjudande om att åter jobba för honom?


HALLÅ! 
Missa inte den här pärlan på feelgoodhimlen

Fantastiskt charmiga miljöbeskrivningar från Skottland och härliga karaktärer tillsammans med familjehemligheter, dramatik, en sur gubbe och en dos av romantik. Där har du det jag fastnade för i den här boken.   

En lättläst bok som jag inte la ifrån mig innan den var slut. Ibland läste jag och när jag behövde fixa saker hemma så lyssnade jag. Ibland blev jag arg, frustrerad men även glad och varm inombords. 

Läs den här helt underbar feelgood! Jag älskade varje sida. 
Tack för recex


Författare: Sharon Gasling
Titel: Huset nedför klipporna
Ljudbok: EvaMaria Oria
Utgiven av: LB förlag
Omdöme: 5 📕📕📕📕📕
Finns hos
Bokus  & Adlibris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar