Sidor

onsdag 26 januari 2022

Klänning för korta kvinnor - Kristina Appelqvist


Klänning för korta kvinnor är en underhållande spänningsroman om moraliska dilemman. Den är första delen i en serie om kommunikationschefen Nina Storm och hennes inte helt sympatiska chef, generaldirektören Diana Wikman. 

Jag tycker att det är en mysig och småtrevlig pusseldeckare som inte är allt för blodig och därför passar perfekt för dig som gillar lite snällare spänning. Var beredd på en och annan twist. 

Den har en bra story där både miljöer och karaktärer är riktigt bra. Jag ser fram emot att få träffa Nina & gänget i nästa bok. 
Nina Storm beger sig till det lilla samhället Mjöbäck i Västergötland för att ta hand om prästgården som hon fått ärva av sin moster gör hon ett överraskande fynd. I en av prästgårdens garderober hittar hon en kartong fylld med sedelbuntar.

Det rör sig om flera miljoner. Nina kan inte förstå var mostern fått pengarna ifrån eller varför hon har gömt undan dem.

Innan Nina vet vad hon ska ta sig till kommer kartongen på avvägar. Hon inleder en desperat jakt på den försvunna förmögenheten och tvingas samtidigt hantera en kris på myndigheten där hon är kommunikationschef.

Nina flänger mellan jobbet i Stockholm och prästgården där hon kartlägger sin mosters liv och varifrån pengarna kommer. Men det är först när kollegerna från Stockholm oväntat dyker upp som den stora hemligheten avslöjas.

Författare: Kristina Appelqvist
Titel: Klänning för korta kvinnor 
Ljudbok: Gunilla Leining
Utgiven av: Piratforlaget

Omdöme: 3 🌟🌟🌟+


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar