Sidor

torsdag 9 december 2021

Frågar åt en vän - Sara Molin


Mina tankar

Sara har verkligen gjort det igen. Vilken bok hon levererar. Den har allt det där lilla extra som gör att man bara vill fortsätta att läsa. Härliga karaktärer och mysiga miljöer som känns verkliga. Man vill liksom hoppa in i boken och vara med. 
Det bjuds på en härlig familj som precis som hos alla familjer har såväl goda som mindre bra sidor. Men de har en sammanhållning som nog många önskar att de hade.
Sara beskriver detta på ett ödmjukt och innerligt sätt som gör att boken känns så äkta. 

En bladvändare som är lättläst med korta rappa kapitel som gör att man bara vill läsa mer och mer och...
Du får kärlek, förvecklingar och familjehemligheter tillsammans med en stor dos av självinsikt och  många skratt. En feelgood när den är som absolut bäst!

Jag säger det igen för det tåls att upprepas...
Sara har helt klart landat på himlen med sina helt underbara feelgood böcker och hon är där för att stanna.
En av mina absoluta favoritförfattare inom feelgoodgenren i Sverige! 
Tack Sara för att du skickade boken till mig!

Läs gärna Saras tidigare böcker, du kommer inte att bli besviken. 👇👇👇

  

 
Boken

Lydia Dunge lever ett hektiskt liv. Hon är avdelningschef på anstalten Vinterbo och har både ett bröllop och en begravning att planera. Med en dement morfar, en mamma som tycks mer besvärad än sorgsen och fyra egensinniga syskon gör Lydia sitt bästa för att mormodern under värdiga former ska föras till sista vilan. Fästmannen Douglas, som alltid har haft sina invändningar mot Lydias brokiga, smått kaotiska familj, känner sig bortprioriterad.
Av misstag råkar Lydia skicka ett meddelande avsett för Douglas till Ninos, en total främling. Det blir startskottet för en konversation som blir Lydias följeslagare under de skakiga månaderna fram till begravningen. Hemligheter avslöjas, människor förändras och när Allhelgonahelgen och begravningen närmar sig är ingenting längre sig likt. Hur navigerar man i livet när kartan hela tiden ritas om?

Titell: Som en öppen bok
Författare: Sara Molin
Utgiven av:
 Norstedts förlag
Omdöme: 5 💜💜💜💜💜
Adlibris & Bokus

Ljudbok (storytel) - Viktoria Flodström

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar