Sidor

onsdag 7 juli 2021

Medan världen ser på - Anna Larsson


Mina tankar

Anna Larsson har skrivit en berättelse som gick rakt in i mitt hjärta.
En bok som beskriver kändisskapet, såväl dess fram som baksidor. Det omöjliga i att få vara den man är men även hur det är att behöva se sig över axeln hela tiden.

Anna skriver om kärlek på ett sätt som vibrerar och som i vissa stunder är fullkomligt magiskt. Hon skildrar miljöer och personer så det blir filmiskt.
Jag kan inte annat än säga, Hatten av Anna, en magisk debut och jag hoppas att det inte dröjer tills nästa bok kommer. Jag kommer stå först i kön för att få läsa den då, 


Boken

Medan världen ser på är en känsloladdad roman om omöjlig kärlek och kändisskapets mörka baksidor.


Efter en rejäl livskrasch har Sara lagt karriären på hyllan och arbetar nu som ekonom på ett litet förlag i Stockholm. Men allt förändras då Hollywood får upp ögonen för förlagets succéförfattare Eben Carlsson.

Sara tvingas följa med Eben till Los Angeles och där möter hon stjärnskådespelaren John Williams. På ytan är han just som hon föreställt sig, arrogant och blaserad, och hon håller sig på avstånd. Men något sker mellan dem. Något händer.

Mot alla odds inleder Sara och John en trevande relation. Men har deras kärlek någon chans, när de lever så olika liv och har helt skilda drömmar?


Författare: Anna Larsson
Titel: Medan världen ser på 
Utgiven avBazar förlag
Omdöme: 💜💜💜💜 💜 
Ljudbok: Sofia Berntson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar