Sidor

lördag 10 juli 2021

De sanningar som förenar oss - Kamala Harris

Mina tankar 
En riktigt välskriven och intressant bok. Jag har läst den lite pö om pö då det finns många tänkvärda saker som jag vill ta in utan att jäkta.
Då det är en biografi tycker jag det är svårt att recensera den men helt klart är det en läsvärd bok som är informativ om det amerikanska samhället. 
Boken tar upp viktiga frågor som handlar om extremt stora utmaningar som hela världen står inför.
Frågor som bland annat, sociala orättvisor, klimathotet som kryper allt närmre men även den stora främlingsfientlighet som florerar över hela världen.

Vill du läsa om en fantastisk kvinna och hennes karriär så ska du läsa den här. En oerhört stark bok om en karismatisk kvinna.
Boken

Vicepresident Kamala Harris föräldrar var invandrare och människorättsaktivister och hon växte upp i Oakland, Kalifornien.
Miljön präglades av ett starkt engagemang för social rättvisa. De egna erfarenheter vägledde henne sedan, när hon så småningom kom att göra sig ett namn som en av vår tids politiska ledare som tar ställning i svåra frågor, åt att ge röst åt dem som inte kunde göra sig hörda

De sanningar som förenar oss handlar om de stora utmaningar vi tillsammans står inför.

Kamala Harris delar med sig av insikter och kunskaper hon tillskansat sig under sin karriär och från personer vars gärningar inspirerat henne. Boken ger en vision av delad kamp, gemensamma värderingar och mål när vi idag tar oss an nutidens stora uppgifter.


Författare: Kamala Harris
Titel: 
De sanningar som förenar oss
Utgiven av: Bokförlaget Forum
Betyg: 5 💚💛💜💛💜


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar