Sidor

onsdag 9 december 2020

5 Snabba frågor - Anna Sundbeck KlavTack Anna för att du vill vara med och sponsra i min decembertävling och för att du vill svara på fem snabba frågor.

Vem är du? Beskriv dig själv med 3 ord
Det blev 7 ord: Idealistisk kommunikatör med gott öga för människor.


Vilka böcker har du skrivit? Varför ska mina följare läsa dem?
Jag har skrivit tre kortromaner direkt för ljud och de två romanerna Johanna på Klarudden och Vinter på Klarudden som är utgivna på HarperCollins nordic. Jag tycker att man ska läsa mina böcker om man liksom jag gillar lite skeva karaktärer med stora personligheter och att följa någon som står inför många motgångar och försöker ta sig igenom den. Och älskar man dessutom ö-liv så ska man kasta sig över dem direkt :)När kommer nästa bok? Berätta lite om den
I början av januari släpper Saga Egmont kortromanen "Att välja blommor till ett bröllop" direkt för ljud. Den handlar Margareta vars yngsta dotter ska gifta sig vilket rör upp känslor både av gammalt svek och ny kärlek i familjen.

I september kommer också en serie som jag håller på att utveckla för Storytel Originals. Vad den handlar om är en så länge hemligt men jag kan säga att den rör upp många känslor hos mig som skriver den!


Vilka böcker får vi inte missa att läsa?
Det finns så oerhört många läsvärda böcker men ska jag komma med ett tips så är det att läsa från många olika genre. Jag älskar att sticka emellan med en fackbok, eller en memoar, mitt bland feelgood och historiska romaner.


Berätta om en dold talang du har.
Mina barn är stolta över att jag kastar upp pannkakorna i luften för att vända dem och sedan fångar dem med stekpannan igen! Så pannkaksvändning är min dolda talang!

Läs mer om Anna och hennes skrivande på hennes webbsida.
Hon skriver bland annat noveller, följetonger och romaner


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar