Sidor

torsdag 10 september 2020

Spirande kärlek i bokhandeln för ensamma hjärtan - Annie Darling

Boken har alla de rätta elementen som en riktigt BRA feelgoodare ska ha, kärlek, förvecklingar men inte minst ett gott slut. Kärlek, problem, mysiga miljöer och en hel del med förvecklingar. Ett språk som gör boken mycket lättläst och där beskrivningar av både personer och miljöer görs på ett mycket skickligt sätt.
En bok som gjorde mig lycklig och glad. Jag läste den i ett svep, jag kunde inte sluta. Feelgood i toppklass!Ett minus är dock att storyn kanske är i tunnaste laget och otroligt förutsägbar.


Handling
Den introverta och Jane Austen-besatta singeln Verity har ett trivsamt bokhandelsjobb, fyra bossiga systrar och en krävande katt. Hon har tröttnat på vännernas försök till matchmaking och uppfinner istället den perfekta låtsaspojkvännen. Han visar sig vara en praktisk ursäkt att ha till hands, ända tills ett missförstånd leder till att hon träffar en verklig Mr Darcy…

Han är en snobbig arkitekt som inte heller är intresserad av ett förhållande, utan inser det snillrika i att ha Verity som låtsasflickvän. Men klarar de av att ha ett fejkat förhållande utan att bli förälskade på riktigt? Det återstår att se när en sommar står för dörren – full av bröllop, födelsedagar och trädgårdsfester.

Spirande kärlek i bokhandeln för ensamma hjärtan är andra delen i brittiska Annie Darlings romanserie i bokhandelsmiljö. Det är en romantisk feelgoodkaramell i härlig Londonmiljö som kommer att uppskattas av läsare som gillar böcker av Lucy Diamond och Jenny Colgan.

Författare: Annie Darling
Titlel: Spirande kärlek i bokhandeln för ensamma hjärtan
Utgiven av: Historiska media
Betyg: 4 🌟🌟🌟🌟

Finns hos
Bokus  & Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Storytel: Victoria Flodström

Läs även andra bloggar om boken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar