Sidor

lördag 8 juni 2019

Den andra kvinnan - Daniel Silva

Tack Harpercollins för recex
Jag är nog inte rätt person att recensera den här boken då jag har svårt för böcker om spionage, i alla fall när det kommer till invecklade politiska handlingar. Det där med KGB och kontraspioner är nog inte min grej.
Tyvärr blev det samma med den här boken, det är för många personer, organisationer och länder att hålla reda på och det funkar inte för mig.

Intrigen är det absolut inget fel på och inte heller författarens sätt att bygga upp historien men nej, den var inget för mig.
Men om du är en hängiven spionälskare så är jag övertygad om att du kommer att uppskatta den här boken, den har trots allt fått lysande recensioner:

”Ytterligare en juvel i spionromanmästarens gnistrande krona.” – Booklist

”Silva bygger skickligt upp spänningen med vändningar som gång på gång tar andan ur läsaren.” – People

”Fantastisk.” – Publishers WeeklyHandling
Hon var hans bäst bevarade hemlighet ...

I en avlägsen bergsby i Andalusien börjar en fransk kvinna skriva ner sina minnen – om en man hon en gång älskade och ett barn som togs ifrån henne för att skydda sanningen. Hon är en av få som känner till Kremls bäst bevarade hemlighet – namnet på den mest betydelsefulla dubbelagent KGB någonsin lyckats få in i väst, en spion som nu står på maktens tröskel. Bara en person kan avslöja konspirationen, Gabriel Allon, legendarisk konstkonservator, lönnmördare och chef för den israeliska underrättelsetjänsten. Hans jakt på förrädaren för honom från Israel till Österrike och USA och tillbaka till en av kalla krigets största spionhärvor. Klockan tickar och hela världsordningen står på spel, i ett hemligt krig mellan öst och väst.

Den andra kvinnan är en tät och välskriven spionthriller om kärlek och förräderi, av den amerikanska bästsäljande författaren och tidigare krigskorrespondenten Daniel Silva.


Författare:  Daniel Silva
Titlel: Den andra kvinnan 
Utgiven av: Harpercollins
ISBN:9789150943368
Betyg: 2🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris
Storytel Inläsare Christoffer Svensson

Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar