Sidor

torsdag 17 oktober 2024

Män i mörker - Ramona Ivener



Medan höststormarna piskar över Gotland hittas en död kvinna i en kista mitt på en ödslig leråker. I handen håller hon en lista med namn. En dödslista.

Kort därefter uppsöker den kända kriminologiprofessorn Bernhard Haas sin forna elev, den före detta polisen Elisa Jern, för att berätta att någon vill döda henne.

Dessa händelser utgör upptakten till ett skakande förlopp och Elisa tvingas åka till sin barndomsö för att hitta svaren hon söker. Har Bernhard rätt? Är någon ute efter att döda henne? Och har det någon koppling till hennes tvillingsysters oförklarliga försvinnande för två år sedan?



Män i mörker är första delen i Ramona Iveners nya hisnande spänningsserie Spegelsviten.
Jag har läst alla Ramonas tidigare böcker och älskat dem, men den här... Jösses, säger jag bara... den här slår alla de andra med hästlängder!
Det är absolut den bästa Ramona har skrivit. Du får full fart från start till mål, och det är omöjligt att gissa sig till hur det ska sluta. Det kallar jag proffsigt.

Så vill du ha en tät, uppslukande och tempofylld bladvändare som bjuder på spänning när den är som bäst? Då är detta boken för dig och för mig är det här en bok som helt klart platsar på min lista över årets bästa böcker.
Nu vill jag bara höja ett varningens finger ... börja inte läsa om du inte har tid att läsa hela boken, för det är omöjligt att sluta. Detta, mina vänner, är beroendeframkallande.

Hatten av och hurra för Ramona – och skynda dig med nästa!


Titel:  Män i mörker
Författare: Ramona Ivener 
Förlag:: Bokförlaget Nona
Ljudbok: Gunilla Leining


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar