Sidor

tisdag 20 augusti 2024

När blåklinten blommar - Amanda Hellberg


Våren är i full blom när Nadja och hennes tre närmaste vänner träffas för middag, vin och lite boksnack. Men Nadja är inte sig själv, hon står inför sitt livs svåraste val: Måste hon släppa sin stora kärlek Gustav? Dessutom känner hon sig iakttagen och obehaget växer. Vem vill henne illa, och varför? Hjärtesorgen gör att hon tappar fokus på den hotfulla närvaron – något som kan komma att kosta Nadja allt. Samtidigt kämpar Anna, Kim och Helena med sina egna utmaningar. Kommer deras vänskap att överleva alla prövningar? Vad är värt att strida för, och när blir priset för lyckan för högt?

När blåklinten blommar är andra delen i Amanda Hellbergs populära romance-serie Silverfallen där Nora Roberts möter Desperate Housewives – i Skövde.



Den här serien är verkligen mysig och lättläst och man fastnar snabbt och jag sträckläste den.
Här finns kärlek, vänskap tillsammans med hot och hemligheter. Amanda har fått till ett gäng härliga karaktärer som jag följer med stort intresse. De finns alltid där och respekterar , lyssnar och ser till att alla mår bra. 
Det är en bra balans mellan dramatik, kärlek och spänning. Det gillar jag.

Jag rekommenderar att man läser första boken, ”Rosengömman”, innan denna. För jag är övertygad att man kommer gilla ”När blåklinten blommar” ännu mer. då den bygger del ett.

Och omslaget... säger bara WOW!

Titel: När blåklinten blommar
Författare:  Amanda Hellberg
Förlag: Lovereads
Ljudbok: Julia Dufvenius

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar