Sidor

onsdag 7 augusti 2024

Blödande hjärtan - Elly Griffiths





Kriminalaren Cassie Fitzgerald har en fruktansvärd hemlighet som hon gjort allt för att förtränga: en hemlighet som involverar en klasskamrats död under skoltiden.
Trettio år senare är Cassie lyckligt gift och älskar sitt jobb på polisen. Men så övertalas hon av sin man att gå på en skolträff där hon återser sina gamla klasskamrater från väl ansedda Manor Park - och innan festen är slut hittas en av deltagarna, Garfield Rice, högprofilerad riksdagsman för Torypartiet, död på toaletten.
Man misstänker en drogöverdos, och utredningen som leds av Cassies chef Harbinder Kaur följs av alla tidningar. Men Cassie kan inte komma ifrån känslan att någon av hennes gamla klasskamrater kan vara skyldiga.



Det här är tredje boken om Harbinder Kaur. En serie som jag gillar mer och mer för varje bok. Du får en spännande och välskrivna deckare som har allt från otrohet och ond bråd död, till kärlek och familjehemligheter. 
Det blir att pussla och fundera ända in till slutet som överraskade mig. Fast jag gillar Ellys böcker om Ruth och hennes kompisar bättre.

Titel: Blödande hjärtan
Författare: 
Elly Griffiths
Förlag: Modernista
Ljudbok: Angela Kovacs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar