Sidor

tisdag 23 juli 2024

Sommardagar i kollektivet - Callum Bloodworth



Ärligt talat är det nästan lättare att missa Kollektivet än att hitta det. Vilket så klart är synd, för dolt bakom de lite slitna rosa väggarna i den lilla Stockholmsförorten rymmer storslagna historier. Om människor som gått igenom det värsta, men som med lite hjälp har fått möjligheten att börja om på nytt.

De var sex vänner som grundade Kollektivet men åren har gått och inte många av dem finns kvar. Och nu har Stina Nilsson bestämt sig för att hennes tid snart är slut. Innan det är dags har hon en sista kamp hon måste vinna – för att rädda Kollektivets framtid och den dröm som en gång skapade det.





Sommardagar i Kollektivet är en feelgoodroman om drömmar, kärlek och vänskap. Om vikten av att ta hand om sina medmänniskor utan att glömma bort sig själv. 
Det här tycker jag är Callums absolut bästa bok hittills och ja, jag har sträckläst den här pärlan.

Vill du ha allt som en äkta feelgood ska innehålla så SKA du läsa den här.
Du får skratta, gråta en skvätt, lite hemligheter och mycket värme. Lägg därtill oväntad och otippad vänskap med underbar gemenskap, så har du sommarens läspärla. Det enda som störde lite var kanske att det var lite väl många karaktärer att hålla ordning på, men inget som får mig att gilla boken mindre. Ska bli härligt att få följa Stina Nilsson och hennes härliga kollektiv. 

Tack Callum för att jag fick läsa och för den fina hälsningen.

Titel: Sommardagar i kollektivet 
Författare: Callum Bloodworth
Ljudbok: Callin Delmar
Förlag: Bazar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar