Sidor

fredag 22 juli 2022

Östermalmsduellen - Helene Sjöman


Pauline och hennes fästman Didrik har precis skrivit kontrakt på sin första gemensamma bostad på Östermalm i Stockholm när en renovering tvingar dem att flytta in hos Paulines föräldrar några kvarter bort. Mitt i allt detta får Pauline ett jobberbjudande hon inte kan tacka nej till, trots Didriks stora missnöje. Det blir inte bättre av att Didrik får en konkurrent i kampen om Pauline, som får lägga sina känslor på is och hålla huvudet kallt när hon inser att det juridiska fall hon åtagit sig har förgreningar långt utanför domstolens svala salar. Spåren leder till betydligt varmare breddgrader, nämligen till Nice på Franska rivieran.



Här är boken för dig som gillar massor av mysigt innehåll med mysterium, härliga miljöer och humor och som dessutom inte är otäck eller blodig.
Då är den här absolut något för dig.
Den här tredje delen om Paulin och co är helt klart den bästa av Helene. Det märks så väl hur hon har utvecklats som författare och hennes skrivande flyter på bra och såväl karaktärer och miljöer känns äkta och jag längtar att få resa till Nice på Franska rivieran. Helt klart ger det här mersmak.
TIPS! Läs böckerna i ordning för bästa behållning

Tack Helene för att jag fick läsa och njuta av din fina bok.



 

Författare: Helene Sjöman
Titel: Östermalmsduellen
Utgiven av
Bookstrap Publishing
Omdöme: 4🌟🌟🌟
🌟
Bokus & Adlibris
StorytelEllen Jelinek


4 kommentarer:

  1. Tack för att du ville läsa och för det fina omdömet! Jag är sååå glad att du tyckte om Paulines nya äventyr!

    SvaraRadera
  2. Hej var gärna med på min bokutlottning

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den ligger här på vänt och ska läsas./ Bettan

      Radera