Sidor

fredag 12 mars 2021

Det sista brevet - Cecelia Ahern

Mina tankar 
En uppföljare är inte alltid så lätt att skriva, särskilt när den första slår knock på de flesta som läst den.
Jag tycker nog att Cecelia har lyckats rätt så bra. Kanske tycker jag att det nog inte når hela vägen men snudd på. Det som gör att jag känner så är att det historien ibland blir lite stillastående och kommer inte vidare. Hade önskat mig lite mer driv.

Den är gripande, sorglig och charmig på sammagång. Trots att den är oerhört sorlig för det mesta, så har den ju faktiskt ett mycket djupare budskap än att vara sorglig. Den vill få oss att reflektera och tänka till.

Jag berördes mycket av berättelsen såväl av alla karaktärer som är döende men framför allt över Hollys sätt att ta sig an saker när hon väl tagit beslutet och hennes sätt att växa under resans gång


En roman som pendlar mellan glädje och sorg. Jag sträckläste den. Ett tips, var beredd med näsdukar, för tårarna rinner.


Om boken
För alla fans av PS: jag älskar dig, här kommer den efterlängtade uppföljaren!

Det har gått sju år sedan Holly Kennedys man dog sex år sedan hon läste hans sista brev som uppmanade henne att våga släppa taget och gå vidare. Hon har funnit kärleken på nytt och är stolt över hur mycket hon har växt och utvecklats sedan dess. Men när hon söks upp av en grupp människor som inspirerats av Gerrys brev - och kallar sig själv PS: jag älskar dig-klubben - dras hon mot sin vilja tillbaka in i en värld hon försökt lämna bakom sig. Det blir början på en resa där Holly tvingas utforska vad det innebär att älska någon för evigt och om man kan omfamna framtiden utan att svika det förflutna.

Tack Bazar för att jag fått läsa 

Författare: Cecelia Ahern
Titlel: Det sista brevet 
Utgiven avBazar förlag
Omdöme: 💜💜💜💜 +

Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig 
Storytel - Sofia Berntsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar