Sidor

tisdag 14 januari 2020

Happy healty Holy, den yogiska vägen till ett helt & hållbart liv - Malin Svanholm
En spännande bok som tar upp olika fördelar med att satsa på yogan. Det är en bok som vill ge dig hjälp att hitta nya möjligheter i vardagen. En egen väg till att må bättre skapa en inre frid och ett större fokus. Till ett hållbart liv.

Du gör det genom att ta dig an 16 uppdrag. I boken får vi följa Malin på hennes resa med de 16 uppdragen. Allt från att bli mer närvarande i livet till att kom i säng och få tillräckligt med sömn. Men du får även hjälp med att fundera på dina vanor, tex tv vana, matvana och hur du motionerar.
I boken finns det utrymme att skriva ner sina egna uppdrag och för att kunna reflektera på livet.
I kapitlet Andningskontroll ges många bra råd och tips på hur en bra andning ska göras och varför det är så viktigt att andas rätt! I yogan finns ett ordspråk som lyder;

Vi föds med ett visst antal andetag och när de är slut så är också vårt liv slut.

Jag gillar bokens upplägg med förklaringar, den är lättläst och ger mig många konkreta tips som jag faktiskt kan ta till mig och testa. Så läs boken, lär dig andas rätt och lev längre!


Bokens innehåll
En bok för alla som någon gång har funderat över sin plats i tillvaron och tycker det är dags att vandra sin egen väg. med hjälp av yoga kan vi alla hitta möjligheter vi inte visste att vi hade.
I den här boken har jag applicerat de logiska principerna i en vanlig vardag med familjeliv, yrkesliv och inre och yttre krav. Jag tar mig an 16 olika uppdrag för att utforska hur allt från disciplin, en tupplur och bastubad till att skänka bort sin båt kan hjälpa oss att hitta vår väg i livet. När såväl hjärnan, hjärtat och kroppen får vara med så kommer kraften, lusten och tilliten till oss.

Den här boken är en inbjudan till dig att följa med på den yogiska vägen för att utforska din egen väg! Du behöver inte ha någon som helst yogavana och du behöver definitivt inte tro på något särskilt. Allt du behöver är en lust att utforska dig själv, en längtan efter något större och en nyfikenhet på livet. Välkommen att följa med! 
Från Malins webbsida

Författare: Malin Svanholm
Titlel:  HAPPY, HEALTHY, HOLY - DEN YOGISKA VÄGEN TILL ETT HELT OCH HÅLLBART LIV 
Utgiven av: 
underthekite
ISBN: 9789198525113
Betyg:
5 🌟🌟🌟🌟🌟 
Finns hos
Adlibris
Bokus
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

bokbloggar.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar