Sidor

tisdag 25 juni 2019

Mannen i rutig skjorta - Magnus Danielsson

Tack Magnus att jag fick läsa din bok
En härligt underhållande bok som ger mig många skratt då missförstånden är många och förvecklingarna avlöser varandra. Det är fullt ös från första till sista sidan. 
Den är välskriven, rolig och charmig, dessutom är det en väldigt lättläst bladvändare som passar utmärkt i solstolen.  

Jag gillar Magnus sätt att gestalta både personer och de olika miljöerna, det gör att det blir som en film som rullar i mitt huvud. 

Sammanfattningsvis: En bok med mycket humor, värme och med en fullkomligt galen polis.

Handling
Den icke-existerande Inge Göransson kommer till sans efter att ha legat utslagen på trottoaren på Mössebergsgatan i Falköping. Femton sekunder efter sitt uppvaknande finns han överraskande på riktigt och är hopplöst förälskad i den mystiska Helen, en lika svårfunnen person som han själv. 

Kärleken synes vara obesvarad och när den ambitiöse och svartsjuke polisassistenten Patrik Persson dyker upp tycks alla resterande förhoppningar grusas. Patrik Persson är fast besluten att sätta fast Inge Göransson för det fasansfulla brott som Patrik är övertygad om att Inge planerar.

Under tiden går livet på ingenjörsfirman vidare, med den ena brott- och lastberäkningen mer komplicerad än den andra, precis som på grannföretagets ekonomiavdelning, där fakturor konteras och timpriser kalkyleras av den outtröttliga ekonomichefen.Spänningen stegras olidligt långsamt när den dramatiska upplösningen på Mössebergs diabasbranter närmar sig.

Författare: Magnus Danielsson 
Titlel: Mannen i rutig skjorta
Utgiven avMagnus Danielsson (Vulkan)
ISBN: 9789188949141
Betyg: 3🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar